چه کسانی در معرض خطر کمبود ویتامین B12 قرار دارند؟

 

بسیاری از سالمندان، در معده‌شان هیدروکلریک اسید کافی برای جذب B12 موجود در غذاها ندارند. به‌همین دلیل افراد بالای ۵۰ سال باید ویتامین B12 بیشتری از طریق غذاهای غنی‌شده و یا مکمل‌ها دریافت کنند، چرا که در بسیاری از موارد بدن آن‌ها نمی‌تواند این ویتامین را به اندازه کافی جذب کند.

افرادی که به هر دلیلی اسید معده‌شان کم است (هیپوکلریدریا/ آکلریدریا).

افرادی که به اندازه کافی فاکتور داخلی معده برای جذب ویتامین B12 را تولید نمی‌کنند، به‌دلیل کمبود این ویتامین دچار کم‌خونی پرنیشیوز (کشنده) می‌شوند.

افرادی که جراحی‌های معدی- روده‌ای همچون جراحی‌های کاهش وزن انجام داده‌اند و یا افرادی که اختلالات گوارشی مانند بیماری کرون یا سلیاک دارند، B12 کمتری جذب می‌کنند.

منبع ویتامین B12 غذاهای حیوانی است و غذاهای گیاهی این ویتامین را ندارند. به‌همین دلیل افرادی که رژیم‌ غذایی‌شان بر پایه گیاهخواری است دچار کمبود B12 می‌شوند. فرزندان مادران باردار و یا شیردهی که گیاهخوار هستند نیز ممکن است کمبود B12 داشته باشند.

برای عضویت در خبرنامه ایمیل خود را وارد کنید

آپوویتال (Apovital) یکی از بهترین برندهای مکمل غذایی آلمانی است که محصولاتش را با کیفیت بالا به مصرف کنندگانش در سراسر دنیا عرضه می کند.

کانال تلگرام

۹۸-۲۱-۷۵۹۴۸+

Hosted And Designed By PPAHost.org